Ashley-vel várjuk a nyuszit, avagy Húsvéti BOOK TAG


Sziasztok!
Régen volt már TAG a blogon, ezzel pedig szemezek ideje.
Ha pedig már Húsvét van, egyrészt megragadom az alkalmat, hogy kellemes ünnepet kívánjak mindenkinek, másrészt rávettem Ash-t, hogy társuljon be, és töltsük ki közösen az alábbi rövidke bejegyzést.
Csapjunk is bele.



Nyuszik - Egy könyv, amiből lehetne több is, azaz örülnél, ha lenne folytatása
Ashley:Geh, itt bajban leszek. Valahogy el tudom fogadni, ha egy kötetnek vége van. Kivéve most...a Forbidden nagyon kiakasztott, így azt mondanám, hogy örülnék, ha lenne egy kis eldugott kötetke, ami közli, hogy mindez csak egy álom volt, és nem történt semmi borzalom, ami a szívem tépte és vitte magával az oldalak végeztével.

Hikari: Zakály Viki: Egyszeregy. Oké, mondjuk ennek készül a folytatás, csak még az írónő se tudja, mikor lesz belőle megvásárolható könyv, úgyhogy szerintem jó ide.

Tojás - Egy könyv, ami meglepett
Ashley: J.M. Darhower: Sempre- egy agyonhypeolt könyv, ami aztán nem baromira nem tetszett.

Hikari: Szaszkó Gabriella: Maradj velem! Fülszöveg és minden egyéb ismerete nélkül álltam neki az olvasásának.  Valami romantikus, aranyos kicsit szomorú történetet vártam…nagyon nem ezt kaptam.

Vadászat - Egy könyv, amit nehéz volt megkaparintanod
Ashley: Egyértelműen Tabitha Suzuma: Forbiddenje, ugyan csak most fejeztem be, teljesen friss az élmény, de előre kijelentem, hogy baromi nehéz volt (jó áron) megszerezni, így egy nagyon cuki molytól vettem át, és a mai napig nagyon-de nagyon vigyázok rá.

Hikari: On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál. Körülbelül karácsonykor beszéltem le ismerősömmel, hogy nekem kell az a könyv. Cuki volt, eltette, de mindig közbejött valami, amire költenem kellett. Szóval lett április mire azt mondtam neki, hogy most már megvan a pénzt, utaltam is.

Bárányok - Egy gyerekkönyv, amit mai napig élvezel
Ashley:Gyerekkönyvek...mh, hát az igazat megvallva mostanában egy síkra vagyok ráállva, de amit nagyon,de nagyon szeretek Antoine de Saint-Exupéry: A kis hercege.

Hikari: Ritkán olvasok gyerekkönyveket az a nagy helyzet, de például Disney mesék, vagy Andersen történeteit a mai napig szívesen veszem kézbe



Tavasz - Egy könyvborító, ami a tavaszra emlékeztet
Ashley:Ne kérdezzétek miért, de nekem totálisan Josh Malerman új könyve jutott eszembe, a Ház a Tó mélyén.

Hikari: Gondolkodok, de nincs nagyon ilyen borító.

Feltámadó a halálból - Egy könyv, egy elhunyt írótól
Ashley:Nálam ez egyértelműen Edgar A. Poe: Az áruló szív.

Hikari: Erre a pontra eszembe jutott néhány szeretett regény. Mint Szilvási Lajos: Egymás szemében; Szabó Magda: Abigél; Poe bármelyik novelláskötete, vagy Shakespeare drámái.

Kosarak- Egy könyv, ami jelenleg a kívánságlistádon szerepel
Ashley: Hű, hát amit ez évben nagyon szeretnék beszerezni az minden csak kevés nem:
Brittainy C. Cherry: Csendfolyó
J. L. Perry: Rohadék
Alexa Riley: Mindent bele!
Leisa Rayven: Hazug Rómeó
Eva Ainsworth: Belezúgva
Elle Kennedy: Mistake

Hikari: Jelenleg körülbelül harminc kívánságlistás könyvem van. Ami nagyon vágyott: Manuel Rösel: Ha fáj szeretni; Brittainy C. Cherry: Csendfolyó; Zakály Viktória: Szívritmuszavar

Cukorka - Egy könyv, ami édes
Ashley: Jaj istenkén, hát Brittainy C. Cherry: Tűzesője, minden csak édes nem, de a szerelem, ami ott tör fel az gyönyörű, és bizony, hogy édes.

Hikari: Ezen agyaltam egy darabig, de végül Huntley Fitzpatrick: Életem a szomszédban című könyve mellett döntöttem. Az egész könyv olyan „bárcsak lenne a valóságban is ilyen” módon aranyos.

Csipogás - Jelölj meg másokat, hogy ők is kitölthessék ezt a Book Tag-et
Virág_Blogger, Christine, Pandalány, Via_Berta, MFKata van kedvetek/időtök jönni?

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.